Haj és smink kérdés?
Először is, középbarna hajamat beszíneztem Casting Creme gloss étcsokoládé árnyalatú színezőjével. Először megrémültem, mikor láttam, milyen sötét, de a rengeteg pozitív visszajelzés után megnyugodtam. Viszont elkezdett lenőni, és ugyanilyet nem akarok venni, mert semmi fényt nem adott a hajamnak. Garnier color&shine színezőt szeretnék most (először isazt akartam, csak sehol nem találtam...tudja valaki hol lehet kapni?), de abból nem találtam olyan sötétet, max a fekete, de feketét nem akarok. Világosabb színező ugye nem fogná meg a hajamat? Mit tehetnék? Az, hogy vegyek ugyanolyan színezőt, és csak a hajtövekre vigyem fel, nem opció (max ha tényleg nincs más megoldás), mert ha már színezőre kell költenem, akkor azt szeretném ha ragyogna a hajam. Egyáltalán miért lenő? Direkt azért színeztem, és nem festettem, mert a lenövést akartam elkerülni :S
2. Tudtok olyan alapozót, ami nem maszkhatású, nem telepszik meg a ráncocskákban, pórusokban, hanem szép, bababőr kölcsönöz?
1., Én ha a hajammal bajlódok, akkor általában a Müllerben nézelődök. Nagy a választék, és általában fel van töltve.
2., Sok alapozót próbáltam már, és nekem (a zsíros bőröm miatt) a Catrice alapozói váltak be. (De lehet, hogy neked azok nem fognak.)
1. A hajadat illetően, én megvenném ugyanazt a színezőt, és valami sampont/balzsamot/olajat ami fényt ad a hajnak. Pl aussie shine miracle nagyon jó! Másrêszről azért nőtt le, mert gyorsabban nő a hajad, mint amilyen gyorsan fakult volna a festék. Egyszerű logika.
2. Alapozó terén szerintem nem érdemes drogériában vásárni. Makeup revolution alapozók, mac alapozók nagyon jók. Ha mindenképp ragaszkodsz a drogériás termékekhez, akkor a catrice all matt plus, es a manhattan skin match egesz jó. Tudom ajánlani a rocher alapozókat még, finom, szaténos érzés. De nem túl magas a fedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!