Honnan tudhatom, hogy az a smink, ami rajtam van sok?
Figyelt kérdés
Sok csajrol mondjak, hogy agyon van sminkelve. De honnan tudom, hogy mikor eleg?2015. nov. 6. 19:08
1/5 anonim válasza:
Sok ész már azokra is azt mondja hogy agyon vannak sminkelve akiknek spirálozva van a szemük és ki van húzva alul a szemük. Nálam ez van agyonsminkelve: [link]
2/5 anonim válasza:
Nálam az a sok, ami már nem tűnik természetesnek, nagyon "mű". Például ez: [link]
Én annak a híve vagyok, hogy először a "csupasz" arcom legyen rendben és a smink csak dobja fel, nem pedig az hogy smink nélkül vállalhatatlan fejem legyen.
3/5 anonim válasza:
hétköznapra érted? egyébként szerintem akkor,ha látszik,hogy túl sok és nincs jól eldolgozva az alapozó vagy sok a bronzosító/pirosító, vagy ha a szeme is úgy van kifestve mintha buliba menne.
4/5 Sunshinedoll válasza:
Ha neked tetszik, akkor tök mindegy sok-e, vagy nem. Akkor elég, ha te elégedett vagy a sminkeddel... addig meg pakoljad a highlightert :D
5/5 anonim válasza:
ha igényesen van elkeszitve, akkor nem tartom soknak általában. de nyilván egy erős szemsmink és erős száj nem passzol annyira.
egyébként a fiúk arra mondják hogy túl van sminkelve, akiknél nagyon latszik az alapozó, a puder is tul vastag stb.. ha szépen van felveve és jó minoseguek, akkor ezek pont hogy szebbé teszik az arcot.
az arnyekolast és a pirositast is el lehet rontani ha nem megfelelő terméket hasznalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!