Miért van az, hogy a középiskolás lányok adnak magukra, és mindig jól néznek ki az egyetemistás/főiskolás lányok meg nem?
Vagy a te ízléseddel van a gond, vagy rossz helyen jársz suliba. Igazából "lepukkantabb" csajokat inkább csak a mérnöki karokon láttam eddig, meg hát... mondjuk úgy érdekeseket a bölcsész karon. Persze itt se törvényszerű, de átlagot nézve. :D
Gazdasági szakok, jog, orvosi tele van csinos csajokkal. :D
Meg mondjuk ne abból indulj ki, amit a koliban látsz. Attól, hogy a gimis osztálytársaid kifent-kikent cicababák voltak, biztosra veheted, hogy otthon ők sem úgy festenek. :D
Mert gimis koromban nem kellett számlákat fizetnem és kaját vennem a zsebpénzemből, most ösztöndíjam és fizetésem van, amit nem egy ruhaboltban költök el, jelenleg van fontosabb is.
Tizenévesként még nőttem, ezért gyakrabban kellett új ruhát vennem, most már nem növök, jók azok, amiket 1-2 éve vettem.
Ha egész nap órám van, akkor fölveszem a legkényelmesebb ruháimat, semmi kedvem talpig csiniben ücsörögni reggeltől estig.
Persze ez nem jelenti azt, hogy slampos lennék, tiszta vagyok és ápolt, csak nincs rajtam smink és nem a legújabb divat szerint öltözködök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!