Szerintetek jól nézek ki? 21/L
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják,hogy ez már túl sok,pedig csak szeretek adni magamra..
Mondanátok véleményt?
Privátot leszögezném,hogy nem kérek..köszönöm.
2015. nov. 22. 11:55
2/44 anonim válasza:
Nem vagy csúnya semmiképp, de semmi extra, elég tucat.
De ne aggódj, Magyarországon magasan van a színvonal, világszinten szépnek számítasz : )
3/44 anonim válasza:
Am ki pénzeli az ilyen nőket? pff
4/44 A kérdező kommentje:
Ki kellene,hogy pénzeljen?! Csak véleményt kértem.
2015. nov. 22. 12:00
7/44 anonim válasza:
Hát igen...Aki azt írta hogy tucat meg szexre,vele értek egyet.
Azért hajlandó vagyok ezeket a fajta lányokat is kényeztetni,fő a változatosság.
8/44 anonim válasza:
Én szúrnálak, de szerintem is jobb, ha nem magazinból öltözöl fel, ugyanis a divatdiktátorok általában homárok, akik a nyávogást művészetnek hiszik és ocsmány dolgokat nyomnak be a boltba. Inkább legyél ízléses.
9/44 anonim válasza:
elég csini vagy. bár nekem kicsit sok a smink
10/44 anonim válasza:
Szerintem mar túl sok. S mivel a tobbi komment is hasonló volt, igy en a következőt látom, azzal, hogy igényes vagy, egy bizonyos réteget elriasztasz, mert aki igy néz ki, annak majd bele kell nyulnom a penztarcamba, s nem fogja azzal bereerni, ha elmegyünk kirándulni gondoltok és meg ehhez hasonlók futnak át az eszunkon, ha valakinek lesz hozza elég önbizalma, az meg nem valószínű, hogy dugason kívül többet akarna, mert van önbizalma, és könnyen kap csajt. Az utolsó képen nekem tetszel de a tobbi eléggé mesterkélt-hatást kelt. Nem akartalak megbántani, csak a képek alapján ítéltek, lehet teljesen másmilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!