Szerintetek jól nézek ki? 21/L
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják,hogy ez már túl sok,pedig csak szeretek adni magamra..
Mondanátok véleményt?
Privátot leszögezném,hogy nem kérek..köszönöm.
2015. nov. 22. 11:55
21/44 anonim válasza:
Jó a kontaktlencséd.De amúgy jól nézel ki:)
22/44 anonim válasza:
Most örülsz? már biztos kiverték rád sokan :D ahogy én is:)
24/44 anonim válasza:
szerintem jól nézel ki, bár az 1. képen nagyon sok a photoshop/effekt. meg mondjuk a stílusod sem a legízlésesebb, de van ettől rosszabb is.
25/44 anonim válasza:
En is külföldön elek, lehet ezért nem volt annyia szokatlan ahogy kinezel. En Uk-Ben elek, itt szerintem egy szombat esti viselet meg kvrvasabb.
Az egész alakos képek jobbak rólad amúgy. Ha igy nézel ki egy átlagos napon is az azért elég ilyeszto lehet a pasiknak, ahogy mar írtam.
Valamint, itt kint azt, tapasztaltam, hogy az itteni pasik meg kevésbbé kezdeményezők mint otthon.
26/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2015. nov. 22. 13:46
27/44 anonim válasza:
A fotók nem adják ezt igazán vissza. Fotón rengeteg kisminkelt nőt látunk újságokban, reklámokban, neten, valamennyire hozzászoktunk. Élőben viszont sok.
28/44 anonim válasza:
Rád nézek, és már a látványodtól is merevedésem támad. cs
29/44 anonim válasza:
Tetszel, aranyos vagy, szép vagy. Bár nekem a természetes dús haj jön be, és sminktelen arc, szóval így mást választanék párnak.
30/44 anonim válasza:
"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Már mindegy mit gondolunk róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!