Lehet,mert volt valaki,aki ki írta a nevét és ezért..
2015. nov. 22. 15:05
32/44 mikeXxX válasza:
Én fiatalabbnak látlak 21-nél kicsit gyerekes is a kinézeted ! Amúgy meg átlagnál azért jobb de nem értem minek ez a kérdés privátokból sok a hiány ? Nem feltétlen csak gyk-re értem !
2015. nov. 22. 15:12
33/44 opened paradise válasza:
Azt úgy is be lehet állítani,hogy aktív a fiók.
Amúgy:
Sajnálom,hogy nem csak az első képet néztem meg. Az aranyos,a többi már inkább ilyen tucat tumblr-es.
Meg még az extra 3-ból az utolsó.
2015. nov. 22. 15:41
34/44 anonim válasza:
Most komolyan, egyesek mért ennyire rosszindulatúak? Mielőtt megnéztem a képeket, a kommenteket olvasgattam, ez alapján azt hittem, egy tipikus rusnya tucatribi lesz hosszú fekete hajjal, meg csücsörítős szájjal. Szerintem nagyon szép, és csinos vagy, de szerintem kevesebb sminkkel is szép lennél, sőt...
2015. nov. 22. 15:51
35/44 anonim válasza:
Az öltözködésed tök jó, jó a stílusod, vékony vagy, szép az arcod stb... Nincs itt semmi baj. A smink talán minden napra kicsit sok, egy leheletnyit lehetne kevesebb.
2015. nov. 22. 16:57
36/44 anonim válasza:
Szép vagy, nekem a stílusoddal sincsen problémám. Divatos, igényes lánynak tűnsz, a kontyos fotódon pedig igazán bájos vagy. A hajad viszont nem tetszik, nincs szép színe, és nem is tűnik túl egészségesnek. Ezt leszámítva is bőven átlag felett vagy.
2015. nov. 22. 17:43
37/44 anonim válasza:
én lány vagyok, és nem értem a rosszindulatú véleményeket... ugyanis szerintem nagyon jól nézel ki nincs baj veled. de a smink szerintem is sok. de a ruháiddal semmi baj:) teljesen rendben van..igényes.divatos. :)
2015. nov. 22. 20:29
38/44 anonim válasza:
Egy olyan fotót is tölts már fel, légyszi, ami nincs agyoneffektezve, photoshoppolva, és ahol kicsit kevesebb rajtad a smink. Egyébként bájos arcod van, felesleges is rád ez a sok kencefice.
A hajaddal viszont kezdened kellene valamit, mert fazonra sincs valami jól levágva, meg nem tűnik túl élettel telinek se.
2015. nov. 22. 21:38
39/44 anonim válasza:
Vicces 1-2 ember! :D A 2 kezüket összetennék sokan, ha legalább ilyen barátnőt összetudnának szedni.
Teljesen rendben vagy. Szép arc, szép szemek, arányos alak. Jól öltözködsz és sok lánnyal ellentétben (akik borzasztóan sminkelnek), jól sminkelsz. Azért hétköznap ne vidd túlzásba, mert árt a bőrnek.
23 F
2015. nov. 23. 02:10
40/44 anonim válasza:
:D azon a fekete divatos rucin jól mutatna a sperma foltom ;) :D :P
Ahhoz elég jól nézel ki, hogy le**ophass ;)
De ki kell ábrándítsalak, többet röhögőgörcstől szakadva sem tudok elképzelni, nemhogy komolyan :D
Még a dugás sem fér bele a képbe, mert ahhoz már túl sok vagy :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!