11/33 anonim válasza:
Féloldalas frufru, kontaktlencse, normális ruha. Így sem csúnya, de sokat ront ez a haj és szemüveg.
12/33 anonim válasza:
Amiket írtak az mind segítene, de a széles orra miatt akkor is kicsit markáns arca lesz.
14/33 anonim válasza:
Szerintem olyan átlag alja. Kicsit csúnyácska
16/33 anonim válasza:
Helyes pipi. A szemüveg... hát az érdekes.
17/33 anonim válasza:
Atlag alatt egy picivel. Tuntesd el a frufrut, szerezz be egy fekete keretes szemuveget, alegy ápolt, es szep leszel
18/33 anonim válasza:
Csúnyának semmiképp nem mondanám.Azonban némi változtatással sokkal szebb lehetne, a frizurája szerintem nem előnyös.Valami rendezettebb, simább talán jobban állna neki, vagy ha feltűzné, vagy ha kicsit világosabb lenne.Meg a szemüveggel nem vagyok kibékülve.Valami kevésbé feltűnő jobba lenne szerintem,mondjuk egy keret nélküli fazon.
19/33 anonim válasza:
A széles orr nem baj.Azon viszont lehet némileg segíteni ügyes sminkeléssel! Ami amúgy sem ártana, kevésbé lenne "átlagos" egy picike sminkkell.
20/33 anonim válasza:
szép! a szemüveg színén kéne csak változtatni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!