Nagyon taszító?

Figyelt kérdés

Ha valakinek nem lapos, és feszes a hasa, és összeérnek a combjai, az már nem vonzó?

[link]

Nem én vagyok a képen, de az alkatom majdnem ugyanilyen, csak nem vagyok ennyire barna, talán egy picit vékonyabb vagyok, ezzel együtt a mellem is kisebb.

Nagyon taszító az ilyen formájú test? Csak a sportos, izmos, tökéletes a vonzó?

(hozzátenném, hogy végzek gyakorlatokat, hogy formáljam az alakom, és egészségesen étkezem)

Sokszor hallom, hogy mindenki toleráns, és azt mondják, jó alakom van, nem csak a modellek szépek, de itt gyakorin, névtelenül még egy tökéletes alakú, vonzó lányra is azt mondják, hájas, és lehúzzák a sárga földig.

Nem tudom, mit gondoljak...

Az válaszokat előre is köszönöm.

2015. okt. 28. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyáltalán nem taszitó

A modellek meg nem h nem szépek de rondák is

2015. okt. 28. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:

itt a csajszinak egy picit bevan huzva a hasa ugy látom.

Amugy énis ilyen alkat vagyok, hasra még egy kicsivel több felesleg van rajtam. Viszont a mellem nagyobb ami kicsivel " elnyomja" a látványt a hasamról.Számomra a képen a csajszi szimpatikus, és hát szeretném ha nekem is olyan alakom lenne, de ez van :)

Figyelj, ezt kell szeretni :) vannak azért sokkal teltebb hölgyemények :)

2015. okt. 28. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Dehogy taszító!

Szerintem lapos a hasa ezen a képen. De az sem baj, ha nem tök lapos.

A combja meg nem csak annak érhet össze, aki kövér. Ez egy adottság.

Szerintem ez a test a képen nagyon jól néz ki.

2015. okt. 28. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én bevallottan a vékony lányokat szeretem, de még a képen lévőben sem látok kivetni valót... Ha még ennél is vékonyabb vagy, akkor a világon semmi gond nincs az alakoddal.
2015. okt. 29. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem taszító, szép.

Nekem a berögződésem, hogy az ennél vékonyabb is tetszik.

De hogy taszító??? Nem, nem az :)

De azért a szememben közel sem tökéletes, mivel úgymond nem elég vékony. Lenne 1-2 kivetni valóm. Ha viszont egy kicsit vékonyabb vagy, akkor lehet semmi gond :)

Nekem bejönnek a "csontsovány/deszka/csontkollekció" stb becézett lányok. De másnak nem feltétlen. A fiúknak/férfiaknak sem ugyan az tetszik. Különbözőek vagyunk. Itt ezen az oldalon sem kapsz feltétlen teljesen megbízható statisztikát(sokszor ugyan azok az emberek válaszolnak).

A szépség relatív. Tényleg nagyon változó, hogy kinek mi jön be. És senkinek sem egyféle alak tetszik. Van egy skálaszerűség. Illetve sokszor a korosztály sem mind1

2015. nov. 1. 00:02
 6/6 anonim válasza:
Szerintem tök oké, csak lehetne egy picit izmosabb.
2015. nov. 4. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!