Nagyon taszító?
Ha valakinek nem lapos, és feszes a hasa, és összeérnek a combjai, az már nem vonzó?
Nem én vagyok a képen, de az alkatom majdnem ugyanilyen, csak nem vagyok ennyire barna, talán egy picit vékonyabb vagyok, ezzel együtt a mellem is kisebb.
Nagyon taszító az ilyen formájú test? Csak a sportos, izmos, tökéletes a vonzó?
(hozzátenném, hogy végzek gyakorlatokat, hogy formáljam az alakom, és egészségesen étkezem)
Sokszor hallom, hogy mindenki toleráns, és azt mondják, jó alakom van, nem csak a modellek szépek, de itt gyakorin, névtelenül még egy tökéletes alakú, vonzó lányra is azt mondják, hájas, és lehúzzák a sárga földig.
Nem tudom, mit gondoljak...
Az válaszokat előre is köszönöm.
Nem egyáltalán nem taszitó
A modellek meg nem h nem szépek de rondák is
itt a csajszinak egy picit bevan huzva a hasa ugy látom.
Amugy énis ilyen alkat vagyok, hasra még egy kicsivel több felesleg van rajtam. Viszont a mellem nagyobb ami kicsivel " elnyomja" a látványt a hasamról.Számomra a képen a csajszi szimpatikus, és hát szeretném ha nekem is olyan alakom lenne, de ez van :)
Figyelj, ezt kell szeretni :) vannak azért sokkal teltebb hölgyemények :)
Dehogy taszító!
Szerintem lapos a hasa ezen a képen. De az sem baj, ha nem tök lapos.
A combja meg nem csak annak érhet össze, aki kövér. Ez egy adottság.
Szerintem ez a test a képen nagyon jól néz ki.
Nem taszító, szép.
Nekem a berögződésem, hogy az ennél vékonyabb is tetszik.
De hogy taszító??? Nem, nem az :)
De azért a szememben közel sem tökéletes, mivel úgymond nem elég vékony. Lenne 1-2 kivetni valóm. Ha viszont egy kicsit vékonyabb vagy, akkor lehet semmi gond :)
Nekem bejönnek a "csontsovány/deszka/csontkollekció" stb becézett lányok. De másnak nem feltétlen. A fiúknak/férfiaknak sem ugyan az tetszik. Különbözőek vagyunk. Itt ezen az oldalon sem kapsz feltétlen teljesen megbízható statisztikát(sokszor ugyan azok az emberek válaszolnak).
A szépség relatív. Tényleg nagyon változó, hogy kinek mi jön be. És senkinek sem egyféle alak tetszik. Van egy skálaszerűség. Illetve sokszor a korosztály sem mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!