170 centi 66 kiló már duci kategória? (Kép)
Figyelt kérdés
Alapvetően nem lennék önbizalomhiányos de eddig minden pasim azzal szexált hogy husika vagyok meg nagy a seggem... Tényleg duci kategóriába esem? Szerintem nem, de nem tudom hogy most akkor én vagyok-e a testképzavaros...
2015. nov. 28. 23:36
61/86 anonim válasza:
Szűz anyám , ez valami csodálatos, ha tényleg te vagy a képen akkor krvára büszke lehetsz a testedre ! :) 32 f
62/86 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy hány éves vagy? :)
63/86 anonim válasza:
Jól nézel ki, de nekem borzasztó unszimpatikus, hogy ide felraktál magadról fehérneműben képet. Jó, nem is ez a kérdés, de ha ezt tudnám rólad, bottal sem piszkálnálak meg :D Egyébként hány éves vagy tényleg, amiért ez kell, hogy ne hidd el a pasijaid szekálását? Most vagy kissé éretlen vagy, vagy valóban csak mutogatni akartad magad, amiből rögtön az első is következik. Szóval tökmindegy :D
64/86 anonim válasza:
A fehérneműben ugyanannyi látszik mint fűrdőruhában. Szóval nyáron minden lány/nő r*b@nc?
65/86 anonim válasza:
Én még hizlalnálak. A combod nekem túl vékony, a többi oké.
66/86 A kérdező kommentje:
Ezt amúgy én sem értem miért lennék ettől unszimpatikus vagy rossz ember. Arctalan névtelen, nem meztelen... Ha fürdőruha lenne miben lenne más? Aki ez alapján eldönti kellenek-e vagy sem az nekem nem kellene...
2015. nov. 29. 09:56
67/86 anonim válasza:
nem vagy piszkafa, de szerintem arányos, szép alakod van. bár egész alakos képen jobban látszana, hogy mi a helyzet. a pasik gondolom csak 'viccelődnek', én nálad jóval vékonyabb vagyok, a combomra hízok sajna és engem is szoktak néha szekálni azzal, hogy 'combos'.. de gondolj bele, egy tényleg duci embernek nem mernének ilyet mondani.
68/86 anonim válasza:
Én 156 cm vagyok és 42 kiló, ha te kövér vagy akkor én mit mondjak magamra?
69/86 anonim válasza:
Mellőzve az eddigi hozzászólások végigolvasását azt kell mondjam, arany emberek lehettek az eddigi barátaid, ha ezzel bsztattak.
70/86 anonim válasza:
Hát aki nem érzi át az árnyalatni különbséget a fehérnemű intimitása és a fürdőruha között, abba sem sok kifinomultság szorult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!