170 centi 66 kiló már duci kategória? (Kép)
Figyelt kérdés
Alapvetően nem lennék önbizalomhiányos de eddig minden pasim azzal szexált hogy husika vagyok meg nagy a seggem... Tényleg duci kategóriába esem? Szerintem nem, de nem tudom hogy most akkor én vagyok-e a testképzavaros...
2015. nov. 28. 23:36
51/86 anonim válasza:
az egyetlen ami kicsi az az önbecsülésed, ezért kamuzol arról, hogy ki mit mondott rád és vadászol pozitív megerősítésre meg bókokra. Ehhez jó helyre jöttél, a gyakori tulképp. a mennyország, ahol 100 szűz várt rád. :)
52/86 anonim válasza:
Megláttam ezt a képet és jó kanos lettem. Szerintem állati jó tested van, tökéletes, én elfogadnám hogy tolhassam. :D :)
53/86 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy elárultátok az igazságot rólam, akárhányszor jövök ide mindig új és új dolgokat tanulok meg önmagammal kapcsolatban :)
2015. nov. 29. 01:00
54/86 opened paradise válasza:
"kiscsöcsü husi"
Remek pankrátor név lenne :D
55/86 Igen, én vagyok! :) válasza:
Szóval máskor is mutogattad magad?:DD
57/86 anonim válasza:
mi az h csunya? beszarok... mondjuk nekem amugy is tetszenek a husibb csajok, mert en imadok fogdosni dolgokat :)) de tetszik h mennyi idiota kis szuz van itt, sot nem is h szuz, hanem olyan aki ha kozlerol meglatja a pinat rogton hipotermias sokkot kap... na lenyeg hogy jol nezel ki... ennyi
58/86 A kérdező kommentje:
A jártam már itt és mutogattam magam nem egyenértékű. Volt már hogy tettem fel itt kérdést és új infójat tudtam meg a személyiségemmel kapcsolatban. De ez tök jó dolog :D
2015. nov. 29. 01:14
59/86 anonim válasza:
#59 sebaj, innen már csak egy lépés, hogy pénzt is kérsz érte :)
60/86 Igen, én vagyok! :) válasza:
Na ez dicséretes. Ezzen nőttél a szememben. (igen a melleidhez beszéltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!