170 centi 66 kiló már duci kategória? (Kép)
Figyelt kérdés
Alapvetően nem lennék önbizalomhiányos de eddig minden pasim azzal szexált hogy husika vagyok meg nagy a seggem... Tényleg duci kategóriába esem? Szerintem nem, de nem tudom hogy most akkor én vagyok-e a testképzavaros...
2015. nov. 28. 23:36
41/86 anonim válasza:
00:38 csak ezért? Biztos az..? ;D
42/86 Igen, én vagyok! :) válasza:
100%, túl kicsi a melle nekem xDDDDDDDDD
43/86 anonim válasza:
De gonoooosz!! Mindenesetre elfogadom magyarázatnak, kinek mi.. :D
44/86 Igen, én vagyok! :) válasza:
Neki meg biztos a péniszem lenne túl kicsi.:( Kemény az élet. xD
45/86 A kérdező kommentje:
Hát ilyet se mondtak még nekem hogy túl kicsi a mellem... :D 75-80 C elég szokott lenni. De ezek szerint már n csak husi vagyok hamem kiscsöcsü husi :(
2015. nov. 29. 00:47
46/86 anonim válasza:
40-es!
van itt olyan is, aki még a krumplit is megb.@szná ha nem gurulna el. :D
47/86 Igen, én vagyok! :) válasza:
Áruld már el azt a kuhrva telefoont.:DDD
48/86 anonim válasza:
No offence, szép vagy, bár nálam már ott elvágtad magad, hogy ilyet kiírsz. Ha elégedetlen vagy magaddal, tegyél érte - ami az alakot illeti, most a melledről nem tehetsz. A pasijaid meg nyilván, ha nem jöttél volna be nekik, nem kezdtek volna ki veled, így a logikus.
49/86 anonim válasza:
Izlés dolga. Nekem teljesen bejön (ne)! F.
50/86 anonim válasza:
Áruld már el szegénynek azt a kurhva telefont, emiatt lesz álmatlan éjszakája.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!