170 centi 66 kiló már duci kategória? (Kép)
Figyelt kérdés
Alapvetően nem lennék önbizalomhiányos de eddig minden pasim azzal szexált hogy husika vagyok meg nagy a seggem... Tényleg duci kategóriába esem? Szerintem nem, de nem tudom hogy most akkor én vagyok-e a testképzavaros...
2015. nov. 28. 23:36
11/86 anonim válasza:
Ezek szerint amit leírtál, neked nem volt még normális barátod. Semmi baj nincs az alakoddal, nem vagy duci, sőt, kifejezetten csinos. Ha gondolod írhatsz, ha már én nem írhatok :D
13/86 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van, de valóban van vagy 8-9 kiló felesleg rajtad. De még így is azt mondom ez alapján hogy elfogadnék egy ilyen testű barátnőt. Mondjuk a fenekedről nem raktál ki képet, pedig kíváncsi lennék arra a "nagy segg"-re.
14/86 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ez nem bizonyít semmit! Akkor lenne jó, ha mi mondtuk volna meg mit csinálj a képen.:D
Mi a telefonod márkája?:D
15/86 anonim válasza:
Írd rá, hogy lekváros sztracsatella, és ne legyen pixeles a kép. Vagy nálad már internetadó is van? :(
17/86 anonim válasza:
:3 én elfogadnálak így test alapján :)
18/86 anonim válasza:
Amúgy az vicces, hogy amikor én rakok ki magamról félmeztelen feszítős képet akkor reflexből törlik, mondván ne itt akarjak csajozni, bezzeg ha lány csinálja akkor semmi gond. :(
19/86 A kérdező kommentje:
Nem maradna rajtam semmi ha 8-9 kilót fogynék.
2015. nov. 29. 00:02
20/86 anonim válasza:
17: milyen rendes vagy, hogy elfogadnád... meg ezek a tanácsadó kommentek :D ez a fórum tényleg a legalját hordja össze. Kérdező, te pedig kalibráltasd be a mérleged, mert *minimum* egy tizessel többet mutat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!