Hogyan tudok hízni gyorsan?
Figyelt kérdés
Tudtok nekem segíteni,mert már unom,hogy vagy mindenki beszól érte vagy anorexiásnak hív.És már engem is zavar mikor a tükörbe nézek.2015. nov. 18. 20:29
1/6 anonim válasza:
Egyszerű, egyél sok hízlaló ételt és ne mozogj annyit (persze azért ne hanyagold a mozgást, hízni is lehet szépen)
2/6 A kérdező kommentje:
én eszek de meg sem látszik rajtam.
2015. nov. 18. 20:39
3/6 A kérdező kommentje:
A mozgást illetően már nem sportolok vagy 2 éve mivel e miatt abba hagytam,mert féltem hogy lefogyok.
2015. nov. 18. 20:40
4/6 anonim válasza:
Hát ere van egy durva módszer. Ismered Kis Miklóst ö tud hizni ö ha éhes megeszik akár 15 csipszet de alap nála az öt és ha haza megy még megeszik egy fél.disznót meg egy sült csirkét és ezekmelet nyugodtan sportolhat hiszen ö a legjobb focista. Szerintem ha teis anyit eszel mint Kis Miklós vagy fele anyit fogsz hizni és melete nyugodtan sportolhac is :D
5/6 anonim válasza:
Minden nap egyél mekis és burger kinges kaját. Otthon nassolj chipseket és csokit.
6/6 A kérdező kommentje:
a chipset szeretem eszem.. nagyon nagy az a gyerek de rajtam még a chips se segít...
2015. nov. 19. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!