Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni gyorsan...

Hogyan tudnék hízni gyorsan 2-4 kg-ot?

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy kicsik a melleim, és még fürdőruhát se találok olyat ami ne állna el. Amúgy normális az alakom ezt leszámítva, és tudom hogyha híznék akkor máshova is menne, de inkább bevállalok egy kicsivel nagyobb segget, csak legyen valami felül is. Egyébként elég sokat eszem, mégse hízok. És mellette azért tornáznék is lábra/fenékre hogy azért ott se legyen nagyon hájas. Ez így kivitelezhető? Mondtak nekem olyanokat hogy tegyek kakaóba vajat, meg igyak tejszínt, ezek használnak? Miket egyek?
2013. máj. 5. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:

egy picit sörözgess de ne s*ggrészegre id magad

hanem iszogass 2 naponta 2 pohárkával a sör hízlal

na meg a konzerves kukorica huh

2013. máj. 5. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
sajna nem te döntöd el hogy hova hízol,lehet hogyha felszednél 10kilót akkor is csak a hasad és a combod lenne nagy,de nem lenne nagyobb melled vagy feneked
2013. máj. 5. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én sörözgetek rendesen még sem hízok... :D Szerintem egyél sok kurmplit kenyeret szénhidrátot nasit. Az hízlal, de mint mondták nem tudhatod hova hízol.
2013. máj. 5. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket! Mostanában szoktam sörözgetni, úgyhogy megtartom ezt a szokásomat, hátha.. =)

Igen, tudom hogy nem lehet irányítani hova hízzak, de néhány éve gyógyszert szedtem (nem fogamzásgátló) és attól híztam meg, kb. 3-4 kg-val voltam több mint most. De ahogy abbahagytam ez a fölösleg szinte csak mellről meg hasról ment le. Ezért reménykedem, hogy most is így fog alakulni.

2013. máj. 5. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
McDonald's.
2013. máj. 31. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!