Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon vékony...

Szerintetek nagyon vékony vagyok hogyha 158 cm és 40 kg vagyok? Hogy lehet gyorsan hízni?

Figyelt kérdés

Néha nincs semmi étvágyam, se nem vagyok szomjas..

Ha eszembe jut akkor eszek meg iszok, de nemlehet egész nap ez az eszembe..

vanhogy már undorodok a kajától

2012. ápr. 5. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
5 kilót kéne híznod az egézséges testsúlyhoz de ez nem olyan nagy probléma,fiatal csaj vagy majd változni fogsz még sokat!
2012. ápr. 5. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
14 vok
2012. ápr. 5. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt hívják kórosan soványnak. az átlag testjúly ilyen korban ekkora magasággal 47-50 kg
2012. ápr. 5. 23:12
 4/4 anonim válasza:
14 évesen 158 magas és 36 kiló voltam. Mindig hízni akartam. A háziorvosom rendszeresen írta a vitamin injekciókat. Egyszer megjegezte, megyek én még hozzá, hogy fogyni akarok.Hozzá nem mert az élet részéről közbe szólt. A következő orvosom írta fel a fogyasztó tablettákat. 1 év alatt - 10 kg. Másfél év múlva + 15 kg. Most 62 kg vagyok, igaz ezt a súlyt tartom vagy 30 éve. Ha újra kezdhetném eszembe sem jutna a hízókúra. Amennyiben lehetséges, akkor azt edd meg amit kedvelsz. 13 éves unokám 50 kg. minden evő, húga 11 éves és 28 kg /azonos étel választékon élnek/ ő még sem úgy hasznosítsa fel a kalóriákat, de eszembe sem jutna hízókúrára fogni. Örökölte a nagymama hajdani soványságát.
2012. ápr. 6. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!