Szerintetek melyik a legeslegjobb hajdúsító sampon, ami valóban látványossá teszi a vékony szálú gyorsan zsírosodó hajat?
Figyelt kérdés
(én most egy drágább fajtát szeretnék kipróbálni, de nem tudom melyiket vegyem)
-próbáltam lorealt, gliss kurt, herbal essencest, stb..
-légyszi az írjon, aki otthon van a drágább féle samponok, balzsamok terén, vagy már esetleg próbálta valamelyiket, és tényleg látványosan dúsabb lett tőle a haja, illetve nem zsírosodott.
Köszönöm!
2011. jan. 9. 14:56
1/5 anonim válasza:
syoss dúsító sampon
nem lesz zsíros, és tök dús lesz a hajad
2/5 A kérdező kommentje:
És a samponjához használsz balzsamot is, vagy valamilyen spray-t?
2011. jan. 10. 15:51
3/5 anonim válasza:
Balzsamot nem.
Semmi dúsító hatású más cuccot nem használok, csak hajhabot a hajvégekre, lehet enélkül dúsabb is lenne
4/5 anonim válasza:
van syoss sampon és spray is amiktől tök dús lesz a hajad de ha van időd akkor elmész kb minden hónap végén fodrászhoz és nagyon megtépeted a hajad végét... a nővéremnek ez segített és azóta nagyon dús a haja.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. :)
2011. jan. 13. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!