Hogyan tudnék gyorsan hízni?
Figyelt kérdés
Vékonykának érzem magam:| csak combra és farra szeretnék hízni... de mindig úgy érzem,hogy ha hízok is akkor a hasamra megy meg a derekamra.. :S.. éő oda megy ahová nem kellene.. Miből kellene többet ennem? azt tudom a fehérjékből,cukrok... másból?? és ha kb naponta elszívok 1-2 db cigit az baj? mert úgy hallottam,hogy az égeti el a legtöbb kalóriát..:S2013. jún. 2. 13:43
1/1 anonim válasza:
Konditerem? Ha szedsz fel izmot akkor már jobb lesz a helyzet. Na meg szerintem az étvágyad is nagyobb lenne tőle. A cigiről meg szokj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!