Kis mellű lányok, nektek is van néha olyan érzésetek mintha nem is lennétek igazi nők?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok elég kicsik a melleim szinte igazából nincs is ha nincs rajtam melltartó olyan a felsőtestem mint egy fiúnak .Mivel lassan 18 éves leszek így gondolom nem nagyon fognak megnőni sem.... Sokszor kapok beszólások a barátaimtól ,és a családomtól is van innen onnan emiatt .Mostanában eléggé rosszul érzem magam egyszerűen nem érzem nőnek magam hisz nekem nincs meg az a valami amitől igazán nő a nő . Fiúkkal se igazán merek ismerkedni valahogy mindig az van a szemem előtt hogy mi lesz ha megakarja fogni a mellem és erre a gondolatra a gyomrom is görcsbe rándul. Igazából még soha nem volt barátom és így ez még nehezebb nekem . Jó lenne ha tudna valaki tanácsot adni aki esetleg túl lépett már az ilyen jellegű problémáin .2015. nov. 15. 18:50
11/12 anonim válasza:
Ha versenyszerűen sportolsz, és nem a sakk az a sport, akkor nem lehetsz olyan soványka, hanem izmos, formás.
12/12 anonim válasza:
Na, tudod, kinek kellenének ilyen "barátok". Keress olyanokat, akik nem piszkálnak olyasmi miatt, amiről nem tehetsz.
Amúgy nerkem 26 évesen alig van mellem, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!