Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kis mellű lányok, nektek is...

Kis mellű lányok, nektek is van néha olyan érzésetek mintha nem is lennétek igazi nők?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok elég kicsik a melleim szinte igazából nincs is ha nincs rajtam melltartó olyan a felsőtestem mint egy fiúnak .Mivel lassan 18 éves leszek így gondolom nem nagyon fognak megnőni sem.... Sokszor kapok beszólások a barátaimtól ,és a családomtól is van innen onnan emiatt .Mostanában eléggé rosszul érzem magam egyszerűen nem érzem nőnek magam hisz nekem nincs meg az a valami amitől igazán nő a nő . Fiúkkal se igazán merek ismerkedni valahogy mindig az van a szemem előtt hogy mi lesz ha megakarja fogni a mellem és erre a gondolatra a gyomrom is görcsbe rándul. Igazából még soha nem volt barátom és így ez még nehezebb nekem . Jó lenne ha tudna valaki tanácsot adni aki esetleg túl lépett már az ilyen jellegű problémáin .
2015. nov. 15. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nehogy már ez érdekeljen:) nem a mellméreted tesz valamivé,valakivé. Inkább az eszed ;) ha azt látják hogy kiemelkedő tudásod van (ha szép az arcod mellé,az még bónusz:D) akkor idővel átsiklanak a "probléma" fölött...ne gyötörd magad ezért:) komolyan mondom,hogy aki emiatt lenéz az elmehet a francba:) (meg te is,ha úgy vagy ezzel,hogy ettől kevesebb vagy:D)
2015. nov. 15. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a melledtől leszel nő.

A családodat nem cserélheted le, de a barátaidat igen, márpedig aki ezzel piszkál és folyton bánt, az NEM a barátod.

Nem csak hogy nőies nő vagyok kis mellel, hanem feleség és anya, a párkapcsolatokban soha nem akadályozott (akinek nem kellettem így, az nem is akart igazán).

Tiniként engem is zavart, de rájöttem, hogy mit se számít, s most alig várom, hogy újra tudjak hason aludni (jelenleg szoptatok és így nem megy).

Szülés előtt 65AA-t hordtam.

2015. nov. 15. 18:58
 3/12 anonim válasza:
Emiatt ne szomorkodj és ne izgulj, ha valaki szeret akkor téged fog szeretni és nem a melleid. plusz nem mindenkinek jönnek be a nagy mellek, sőt van aki a kicsit szereti. :) ne izgulj emiatt, fogadd el magad és mások is el fognak <3
2015. nov. 15. 18:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Jó olvasni hogy másoknak sikerül így is boldog kapcsolatban élni :) Lehet ,hogy én azért veszem magamra ezt jobban ,mert abszolút semmivel nem vagyok magamon megelégedve és ugye ez már csak olaj a tűzre....Talán ha megismerkednék egy kedves fiúval akinek tetszem az növelné az önbizalmamat
2015. nov. 15. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A családod és barátaid elég érdekesnek tűnnek. Pontosan mit szólnak be és miért hagyod?

A mellméret egyáltalán nem annyira fontos, amennyire gondolod. Persze, van olyan pasi, aki csak a nagy mellűekre bukik, meg olyan is, aki csak a kis mellűekre. A többségnél azonban csak egy dolog a sok közül. Ettől még lehet vonzó a személyiséged és a külsőd. Van ám fenék és arc is, sok pasinak jobban bejönnek ezek.

Nekem pl. komolyabb kapcsolatom csak nagyobb mellű lányokkal, ezért senki sem hiszi el, hogy a kis melleket jobban szeretem. Szóval ilyen ez... :) Nem kell aggódnod miatta.

2015. nov. 15. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:

soha nincs ilyen érzésem. nem a D kosártól meg a magassarkútól és szoknyától lesz valaki (igazi) nő. primitív emberekkel vagy körülvéve, ha emiatt beszólnak. nekem szerintem utoljára általánosban tettek ilyesmi jellegű megjegyzést a retardáltabb fiú osztálytársaim. én örülök, mert kis mell = nem fog lógni, nem fáj tőle a hátam, tudok hason aludni, könnyen találok melltartót és blúzt, ha valakinek bejövök, akkor tudom, hogy nem a mellkasomon lévő 2 zsírpárnára van ráizgulva. a volt barátom kifejezetten szerette, hogy picik.

persze néha örülnék, ha nagyobbak lennének, de annyira azért nem érdekel a téma.

2015. nov. 15. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:

ööö...nem? kit érdekel?o.O tényleg nem értem most

18/l

2015. nov. 16. 00:00
 8/12 A kérdező kommentje:
hat tudjatok pont az a baj hogy se szep arcom nincs es mivel sovanyka vagyok.fenekem se nagyon van.... ezert nem talalok magamon semmi jot .En viszont nagyon nehezen talalok bluzt magamnak mert.mindenben fiunak erzem magam..
2015. nov. 16. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Nyavalygás helyett kapd össze magad!

A melledet nem tudod ugyan természetes módon jelentős mértékben megnövelni, de a tested többi részét alakíthatod.

Guggolás, kitörés és mellé normális étkezés (sok fehérje) és például máris bomba feneked lesz.

Amíg nem fogadod el magad, addig más se fog! Ez a nagy büdös igazság. Senkinek nem kell se nőben, se férfiban az, aki csak sajnáltatni tudja magát és a körülményeket hibáztatja a sikertelenségéért!

2015. nov. 16. 16:08
 10/12 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy en verswnyszeruen sportolok es ugyus etkezem ugyhogy nem hiszem hogy valtozni fogok .Onmagam elfogadasa pedig eleg nehez feladat lesz...
2015. nov. 16. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!