Kis mellű lányok, nektek is van néha olyan érzésetek mintha nem is lennétek igazi nők?
Nem a melledtől leszel nő.
A családodat nem cserélheted le, de a barátaidat igen, márpedig aki ezzel piszkál és folyton bánt, az NEM a barátod.
Nem csak hogy nőies nő vagyok kis mellel, hanem feleség és anya, a párkapcsolatokban soha nem akadályozott (akinek nem kellettem így, az nem is akart igazán).
Tiniként engem is zavart, de rájöttem, hogy mit se számít, s most alig várom, hogy újra tudjak hason aludni (jelenleg szoptatok és így nem megy).
Szülés előtt 65AA-t hordtam.
A családod és barátaid elég érdekesnek tűnnek. Pontosan mit szólnak be és miért hagyod?
A mellméret egyáltalán nem annyira fontos, amennyire gondolod. Persze, van olyan pasi, aki csak a nagy mellűekre bukik, meg olyan is, aki csak a kis mellűekre. A többségnél azonban csak egy dolog a sok közül. Ettől még lehet vonzó a személyiséged és a külsőd. Van ám fenék és arc is, sok pasinak jobban bejönnek ezek.
Nekem pl. komolyabb kapcsolatom csak nagyobb mellű lányokkal, ezért senki sem hiszi el, hogy a kis melleket jobban szeretem. Szóval ilyen ez... :) Nem kell aggódnod miatta.
soha nincs ilyen érzésem. nem a D kosártól meg a magassarkútól és szoknyától lesz valaki (igazi) nő. primitív emberekkel vagy körülvéve, ha emiatt beszólnak. nekem szerintem utoljára általánosban tettek ilyesmi jellegű megjegyzést a retardáltabb fiú osztálytársaim. én örülök, mert kis mell = nem fog lógni, nem fáj tőle a hátam, tudok hason aludni, könnyen találok melltartót és blúzt, ha valakinek bejövök, akkor tudom, hogy nem a mellkasomon lévő 2 zsírpárnára van ráizgulva. a volt barátom kifejezetten szerette, hogy picik.
persze néha örülnék, ha nagyobbak lennének, de annyira azért nem érdekel a téma.
ööö...nem? kit érdekel?o.O tényleg nem értem most
18/l
Nyavalygás helyett kapd össze magad!
A melledet nem tudod ugyan természetes módon jelentős mértékben megnövelni, de a tested többi részét alakíthatod.
Guggolás, kitörés és mellé normális étkezés (sok fehérje) és például máris bomba feneked lesz.
Amíg nem fogadod el magad, addig más se fog! Ez a nagy büdös igazság. Senkinek nem kell se nőben, se férfiban az, aki csak sajnáltatni tudja magát és a körülményeket hibáztatja a sikertelenségéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!