Mivel tüntetitek el a szőrt a hasatokról?
Figyelt kérdés
Sajnos párszor leborotváltam, most már megerősödött, de nem akarom mindig borotválni. Mivel csináljátok meg, ha látszik?
Gyantával meg lehet, sikerülni fog attól, hogy már megerősödött szőrszálakon próbálom? Epillátort kellene, de az nagyon fáj :D egyéb ötlet ?
2015. nov. 2. 23:30
2/5 anonim válasza:
Én borotválom,de csak alkalmanként,ha mondjuk strandra megyünk.
3/5 anonim válasza:
Én epilátorral szoktam nagyjából kiszedni. Borotvával soha, elég csúnya, amikor nő visszafele. A gyanta is hatásos lehet.
4/5 anonim válasza:
Borotva, gyanta. Mikor hogy. Engem mondjuk pont nem érdekel, ha megerősödik, úgyis leborotválom. Akkor meg ki nem szarja le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!