Ti hogyan tüntetitek el a bajuszotokat? Szőkítés vagy gyanta, esetleg valami más?
A szőkítés nem jó, mert attól fényes lesz a szőr és feltűnőbb mint a fekete szőr bizonyos fényeknél.
De a tégelyes meleggyantával nagyon egyszerű leszedni, csak felkened, letéped és kész. Papír sem kell hozzá.
Ezen kívül csipesszel is egyszerű, kb 1 perc az egész. Vagy ilyennel: [link]
Ebayen párszáz ft, és pillanatok alatt kiszedi a szőrt.
De érdekes amit a kettes linkelt.
Én kitépek csipesszel 4-5 szálat mindkét oldalon, így máris annyival kevesebb van hogy már nem látszik.
Köszönöm a válaszokat! :)
1-es én is a gyantán gondolkozok, csak attól félek, hogy magamnak nem sikerül jól, kozmetikushoz pedig én sem merek elmenni. :)
Van olyan aki csak emiatt jár kozmetikushoz? Milyen gyakran kell menni?
En jartam vele kozmetikushoz, szemoldok csinaltatas es arctisztitas melle. De amugy sajnos, nem sajnos eleg gyakori a bajuszgyanta, nem leszel fura a kozmetikusnal... Nezz csak korul a villamoson, hany nonek van bajuszkaja...
En ma itthon csinaltam meg, hideggyanta csikkal, nagyon szepen kiszedte a kis hulye szalakat. :) Pihes, de szurke -_- Csipeszeltem, de ezeket a piheket sztem meg nehzebb kiszedni, mint egy meglett eros fekete szalat. 600 forint jopar dupla csik, de mar 2x hasznalom ugyanazt az egy csikot.
Szemoldok melle csinaltattam meg anno.
De mar ezt is magamnak csinalom. Lusta dog vagyok bejelentkezni, es csak emiatt atmaszni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!