NŐK! Ti is gyantáztatjátok a "bajuszotokat"? Nekem néhány szőrszál az államon is van! Mit lehet ez ellen tenni?
Engem annyira zavar, hogy bajuszom van...Persze a barátnőimnek is van, ők is szedik, de az utóbbi időben az államon is megjelentek ezek a kellemetlen szőrszálak, ami nem feltűnő, de nem is láthatatlan...Azt is le szoktam szedni gyantával...attól majd ritkulni fog...???
Engem annyira zavar...és a nőiességemet is lerombolja...
Megnéztem és a barátnőimnek is van "szőr az arcán", de az pihe....az enyém picit erősebb, de ne úgy képzeljétek el mint egy férfinak...?
Másnak is van ilyen vagy csak nekem? Mit lehet tenni? A gyantázás jó? Légyszi normális válaszokat, így is eléggé rosszul érzem magam miatta...:(
szerintem a legjobb megoldás, ha csipesszel "nekimész" annak a pár erősebb szállnak. garantáltan kihúzod, tehát nem törik bele és az érzékeny száj fölötti bőröd sem sérül majd.
üdv:missafrodita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!