Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy srácnak van néhány sötét szőrszál a mellbimbója körül?
borotválja oszt csá :D
engem nem zavarna, csak egy kicsit ha a pasimnak az lenne :D
13L
egy 13 éves lányt nem csodálom, hogy zavar.. de ebbe most inkább nem mennék bele
Szerintem teljesen természetes, a legtöbb pasi szőrös, ettől férfiak és ez így normális. Nekünk is van egy barátunk aki csipesszel szedi körülötte, mert hogy a nőket zavarja. Mi meg nem győzzük, hangsúlyozni hogy normális nőt nem zavar. Csak az ilyen divat majmokat...
21/N
Nekem hál'Istennek nincsen... De ha lenne sztem kiszedném csipesszel v gyantáznám... biztos nem borotválnám mert attól lesz igazi dzsungel :)
19/f
Pár szál nem gáz, de ha zavar akkor szedd ki szemöldökcsipesszel!
NEHOGY borotváld! Attól csak megerősödik.
Első kommentelő nagy volt XD
Engem egyébként nem zavarna :D
OFF, de muszáj: Borotvától nem erősödik, csak annak látszik, mert alapból a szőrszál vége elvékonyodó, ha leborotválod akkor meg ugye levágod a vékony végét és a vastagabb "töve" nő tovább, így vastagabbnak látszik. Szóval nem sűrűsödik, és nem erősödik.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!