Lányok, ti, hogy tűntetitek el a bajszotokat?
Figyelt kérdés
Én hideg gyantára gondoltam, de nem tudom mennyire fog utána ott kipirosodni vagy egyebek.....2015. márc. 30. 22:14
2/12 anonim válasza:
Otthon is legyantázhatod de utána pár óráig még piros leszel és mindenképpen szerezz be gyanta utáni kendőt (50ftért vettem anno a rossmanba egy olcsóbb verziót)
3/12 anonim válasza:
Hideg gyantával. Persze, kipirosodik, de gyorsan elmúlik. Azért nem esemény előtt 10 perccel kell elintézni:D
Én sima, lábra való Veet gyantát szoktam venni, és feldarabolom kisebb csíkokra. Így sokkal olcsóbb, mint a direkt arcra való. Ebben van törlőkendő is.
4/12 anonim válasza:
Én is hideg gyantával és ahogy előttem írták ugyanúgy fölvágom kisebb csíkokra és úgy használom. Piros lesz még pár óráig de megéri.
5/12 anonim válasza:
szemöldökcsipesszel, egyesével :D
6/12 anonim válasza:
Nekem kozmetikus gyantázza.Sajnos nekem elég sok van és viszonylag erős.
7/12 anonim válasza:
Azt a néhány szálat, ami van, gyantával. Kicsit kipirosodik, de nekem pl 1 óra múlva már nyoma sincs, és nagyon tartós.
9/12 anonim válasza:
Mivel gyanta után nekem több mint egy hétig piros, csipesszel szoktam.
10/12 anonim válasza:
szörtelenitö krem,gyantatol sebes lesz,ha csipesszel szedem akkor hólyagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!