Nem merek elmenni kozmetikushoz! Segítség?
Figyelt kérdés
sok pattanásom van és emiatt már 1 X voltam kozmetikusnál, de nagyon fájt mert , lefagyasztotta tűvel szórakozott meg minden és nagyon gáz volt....
és most nem merek elmenni kozmetikushoz, mert félek:(
mert úgy érzem magam mintha orvosnál lennék...:(
2010. márc. 18. 14:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne menj. Akiket látok, hogy kozmetikushoz járnak, nagyon csúnya a bőrük, semmit sem javul. Mosakodj minden reggel jéghideg vízzel, ne kenj semmit magadra, étkezz normálisan, ne csak zsírt és cukrot, fehérlisztet és rendbe fogsz jönni.
2/4 anonim válasza:
Én,járok,és nem csúnya a bőröm...
Rossznál voltál.Sajnos sok a rossz kozmetikus.
Ha jót fogsz ki akkor nagyon szépen helyre tudja hozni a bőrödet...
3/4 anonim válasza:
A szépségért meg kell szenvedni!!!
4/4 anonim válasza:
Akinek csúnya a bőre, nem azért van, mert kozmetikushoz jár, hanem azért jár kozmetikushoz,mert csúnya a bőre. Kitartó kezeléssel szépen rendbe lehetne hozni. Szerintem is rossz kozmetikushoz mentél, kérdezd meg a barátnőidet,ki hova jár,ajánljanak vakit, aki tényleg jó. Én is kozmetikus vagyok, tudom, h kellemetlen a kezelés,de nem feltétlenül kell szenvedni is. Keress vkit, aki fiatal, jókedvű, így fel tudsz majd oldódi, és nem lesz olyan szörnyű,hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!