Ciki így kozmetikushoz elmenni? Szőrteleníteni szeretnék bikinivonalamnál.
De eddig magam csináltam, és egy jó ideje már sokkal nagyobb részen szőrös, és nagyon zavar. Arra gondoltam, hogy kozmetikushoz mennék gyantára bikinivonalnál, fenekemnél. De tényleg sokkal szőrösebb ezeken a területeken meg körülötte is. Másnak tuti nem ilyen. :(
Szerintetek inkább maradjak annál, hogy magamnak borotválom/epilálom?
Köszi! Csak szégyellem, ha bárki is látná, pl bikinivonalamnál a bugyi mellett is alapból szőrös ott mellette a combhajléatom is. Meg a fenekem is. :S
És nem tudom, mire számítsak. De így meg benövéses, meg néha megsértem a bőröm, és ha elmennék, kozmetikus biztos jobban csinálná.
Nekem is olyan, amilyennek leírtad. Eléggé... khm, terebélyes.
Egyáltalán nem ciki kozmetikushoz menni. Azt fogja nézni, hogyan segíthet rajtad, és garantáltan jó munkát végez. :)
Miért lenne ciki? Ez is a munkája része...Ebből is látszik, hogy igényes vagy és adsz magadra. Természetesen, ha már intim gyanta, akkor a megfelelő higiéniára figyelni kell! Adjuk meg a tiszteletet a kozmetikus felé. Vannak akik épp ilyen okokból nem is csinálják!
Szóval nem ciki....sőt bátor vagy, én nem bírom a gyantát, még lábon se, nagyon fáj! Úgyhogy én borotválok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!