Lányok ti hogy szoktatok szőrteleniteni odalent?
Figyelt kérdés
Én borotvát használok,de az a baj,hogy utána mindig viszket meg apró piros pöttyek jönnek ki és az elég gáz.Ha továbbra is borotvát akarok használni van valami módja,hogy elkerüljem az imént emlitett apró kellemetlenségeket?2011. jún. 18. 01:48
1/3 anonim válasza:
Szoktam. Borotvahab érzékeny bőrre, borotválkozás után zuhany, akkor nem lesz olyan pöttyös és nem gyullad be.
2/3 anonim válasza:
Gyanta, már egész jól belejöttem, sokáig sima marad. És mivel nem egyszerre nőnek vissza a szőrszálak, ezért mindig csak keveset kell leszedni, így nem fáj. Viszont a hideg gyanta nekem annyira nem vált be, gyantapatron melegítővel sokkal egyszerűbb (kis görgős fejűvel érdemes.) :)
3/3 anonim válasza:
Epilatorral. Bar elsore 2 ora volt, es rohadtul faj, de egy honapja alig no ott valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!