Hüvelyi szülés után mikor lehet odalent
szőrteleníteni? Mivel érdemes ilyenkor?
Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 09:00
1/7 anonim válasza:
én 2 hétre rá már borotváltam. a gyantát ne ajánlom, az amúgy is megvisel nagyajkaknak nem esne túl jól.
2008. máj. 21. 09:02
2/7 anonim válasza:
mindenképp borotva , maximum a bikinivonalnál epilátor, de vegyi anyagot még ne használj (gyanta, krém) mert nagyon kicsíphet. Főleg majd meglátod mire vagy szalonképes a környéken.
2008. máj. 21. 09:16
3/7 anonim válasza:
Én amikor hazajöttem a kórházból, már borotváltam is, de csak ott, ahol éreztem, mert amikor ilyen kis rövid tüsi szőrök nőnek, az engem nagyon idegesít, szúr meg bököd. De nem az egészet borotváltam, mert megnéztem tükörben, és arra jutottam, hogy ezt ugyan minek? Szóval csak úgy nagyjából nyirbáltam meg magam, kb. három hét múlva már rendesen.
2008. máj. 21. 09:38
4/7 anonim válasza:
Én szülés után 4 héttel epilátor géppel szörtelenítettem, mindenhol teljesen. Nekem addigra már szépen meggyógyult a gátseb.
2008. máj. 21. 09:59
5/7 anonim válasza:
"De nem az egészet borotváltam, mert megnéztem tükörben, és arra jutottam, hogy ezt ugyan minek?"
Ez milyen aranyosan hangzott :)
Tenyleg ennyire durva lesz a helyzet utana?
23 hetes kismama
2008. máj. 21. 10:51
6/7 anonim válasza:
Gyerekek! Én vagyok a legelvetemültebb! én az első zuhanyzós fürdésnél már borotválkoztam! Úristen! Ijen hüjepicsa vagyok4 Más még a szülés hatása alatt van én meg a hiúságom miatt ugye? :))))
De tényleg megtettem! Mondta is a dokim, örül, hogy nem hagyom el magam és játszom a haldoklót mint többen az osztályon. Szóval amit úgy érzed neked és a lelkednek jót tenne, ha rendbetennéd magad!
2008. máj. 21. 12:42
7/7 anonim válasza:
Én két hétre a szülés után borotválkoztam.
Nem mertem korábban, mert elég vacakul lettem összevarrva, fájt is, és féltem is, hogy véletlen megvágom a szálat, ami ki-ki állt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!