Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szemérmes kérdés. Szőrteleníte...

Szemérmes kérdés. Szőrteleníteni szülés előtt hogyan fogtok?

Figyelt kérdés

Borotvával, gyantával? Vagy a korházi nővérekre bízzátok?

Én eddig csak krémet használtam, az viszont úgy tudom, nem ajánlott.

2011. ápr. 6. 15:52
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Illetve hogyan csináltátok, már aki, a puncicsupaszítást.
2011. ápr. 6. 15:54
 2/23 anonim ***** válasza:
Én borotváltam. De a kis csíkomat meghagytam, mert gondoltam elfér. De amikor megkaptam a beöntést, akkor a szülésznőm gyorsan lekapta azt is. Nem volt kellemes... szárazon, valami olcsó borotvával. Még jó, hogy a többit én előre leszedtem. :(
2011. ápr. 6. 15:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a folyamatos karbantartás híve vagyok. Minden héten utánaigazítok. Mostanában már csak úgy emlékezetből, sőt valószínűleg jövő héten már a férjem csinálja. Az előző babánál is így volt. Jókat nevettünk.
2011. ápr. 6. 15:58
 4/23 anonim ***** válasza:

Én borotvával csinálom, hetente, kéthetente. Attól függ, hogy van kedvem, mert egyre nehezebb. Legutóbb a tükröt is igénybe vettem. De ha már nem fog menni, apára bízom.

26 hkm

2011. ápr. 6. 16:00
 5/23 anonim ***** válasza:
Én is készülök a szülésre (holott épp ma mondta a nögyógyászom, h 90% császár lesz, mert túl nagy a baba)és tanakodtam épp a tegnap, hogy szörtelenítsek, hisz akkora a pocakom ,h nem férek oda...így hagyom sorsára.
2011. ápr. 6. 16:01
 6/23 A kérdező kommentje:
a "lakapták olcsó borotvával szárazon" élményben volt nekem is részem, most inkább kihagynám :))
2011. ápr. 6. 16:04
 7/23 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan borotválkozok,a végén a hatalmas pocakomtól nem láttam semmit,de így is minden gond nélkül meg tudtam csinálni. Nem is értem azokat akik azt mondják,hogy nem tudják,meg a párjukra bízzák(csak ha előtte nem szőrtelenítettek,hisz akkor nincs gyakorlatuk)
2011. ápr. 6. 16:20
 8/23 anonim ***** válasza:
Amikor már nagy volt a pocim apa borotvált le 2-3 naponta. Szülni 2 nappal borotválás után mentünk, de nem borotváltak le.
2011. ápr. 6. 16:41
 9/23 anonim ***** válasza:
kedves 16.20-as. Ez nem gyakorlat kérdése. Egyszerűen nem fértem oda, a nagy pocimtól. Utánad válaszoló.
2011. ápr. 6. 16:43
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Én a SOTE 2 szultem eszükbe nem jutott borotvalgatni meg beontest adni, fejbe is rúgtam volna... Én is végig borotvaltam, utolsó hetekben tükör segítségével.
2011. ápr. 6. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!