"Fejbe is rúgtam volna"....ez egy kicsit erős. Engem is apa borotvált, mikor már nem fértem oda. Hanyatt az ágyon, alattam törölköző, apa meg hozta a lavórt, és szépen leszedte, nem borotváltak a kórházban. Viszont beöntést kaptam, de egy pici így is becsúszott a végén...elég rosszul éreztem magam, de a szülésznő megnyugtatott, hogy "mi már a szar mellől eszünk" :D
2011. ápr. 6. 18:08
12/23 anonim válasza:
én a 38. héten kozmetikusnál csigapucérra gyantáztattam, ez még a szülés után is megmarad, nem kell bolygatni most egy ideig. Egyébként 5 napja szültem:)
2011. ápr. 6. 18:21
13/23 anonim válasza:
2x szültem,de én már sok sok éve borotválom(csupaszra).Mindkét szülésem előtt én csináltam meg,a szülésznőm hozzá se nyúlt.
2011. ápr. 6. 20:00
14/23 anonim válasza:
Mivel én hajlamos vagyok mindenféle fertőzésre, így már terhesen is inkább csak igazítottam, tehát nekem szülés előtt maradt a kórházban a szülésznő. Tegyem hozzá nem volt kellemes, de olyan jól megcsinálta, hogy 3-4 hétig alig nőtt ki.
2011. ápr. 6. 20:08
15/23 anonim válasza:
hát én már szültem 3hónpaja.
De azért leírom, én nagyon parázam hogy nahogy szőrösen menjek szülni.Féltem a száraz borotválástól.
Ezért elhatároztam hogy az utolsó hetekben legalább 5-6naponta leborotválom odalenn, persze a nagy hasamtól nem bírtam....
Már dzsungel harcos volta a 40.héten, mikor 1,5óra szenvedés után leborotváltam, ez délután volt, este elfolyt a magzatvizem,mentem is szülni?:)
2011. ápr. 6. 20:35
16/23 anonim válasza:
"Fejbe is rúgtam volna.." a beöntést és a borotválást nem azért csinálják, mert imádnak kínozni, vagy mert élvezik a kiszolgáltatottságod. A legfontosabb nekik is a gyerek, hogy tisztán tartsák a helyet, ahol megszületik. A szőrszálak pedig mind a láthatóságot, mind a baktériumok számát rendesen befolyásolják. A beöntés hiánya is tud szép dolgokat okozni. Kellemetlen, de fontos. A szülés kellemetlenebb. Szerintem ha meg lehet tenni, akkor otthon érdemes, ha kényelmetlen lesz pocitól, biztos apa is megteszi majd, ez nem annyira nagy dolog, egy apró segítség csak. És közös "buli" :) Addig is gyorsabban telik a várakozási idő :)
2011. ápr. 6. 22:47
17/23 anonim válasza:
Az első kislányomnál én se fértem hozzá a pocakomhoz, úgyhogy jól megtéptek a kórházban szülés előtt. A másik kettő szülés előtt a férjem borotvált le még itthon. 3 gyerekes anyuka
2011. ápr. 6. 22:55
18/23 anonim válasza:
A 39. héten más naponta rendberaktam magam. Aztán mikor jött az idő (3 perces fájások) letusoltam és még utoljára gyorsan leszedtem, nekem érzésből ment, nem kellett tükör.
2011. ápr. 7. 08:04
19/23 anonim válasza:
Szülés előtt nap leborotváltam (tudtam, hogy másnap megindítják)
Ez a második szülésénél volt.
Az elsőnél a kórházban borotvált a szülésznő, össze-vissza na akkor megfogadtam, hogy ha még 1x szülök, akkor majd én szépen otthon...így is lett.
Hosszú évek óta csupaszra szedem ott alul is, és csak borotvával szőrtelenítek (hónaljat, lábat is)
2011. ápr. 7. 08:28
20/23 anonim válasza:
Szia! Borotvaval, ferjem segitsegevel.
Hallottam olyat, hogy vki elment gyantaztatni, es masnap megszult. Az orvosa azt mondta, hogy konnyen lehet, hogy a szules beindatasaban besegitett a gyantazas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!