Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes elmenni a kozmetikusho...

Érdemes elmenni a kozmetikushoz van okom szégyenlősnek lenni?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vok miteszeres az orrom az állam. van 1-2 pattanásom és a barátaim azt mondják h kozmetikus használ.

De nem tom oan furán érezném magam h vlaki nyomkodja a trugyit az orromból.Vagy ez nem így van?

És télleg használ?

2011. jan. 24. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem használ, úgy néz ki a dolog, hogy kinyom- ami k.rvára fáj. Aztán három-négy napig mitesszermentes majd szépen újratöltődik faggyúval a bőröd és megint mitesszeres lenne.

Drága is.

2011. jan. 24. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
használj garnieres bőrradírt
2011. jan. 24. 15:03
 3/6 Níra válasza:

Nem használ az hosszútávon semmit. amég ilyen tini vagy sajna lesznek is bigyók az arcodon;) néhahaszbálhatsz bőrradírt, natúr szappant stb.. ha meg egyszer csak nagyon eleged lesz a pattanásokból és társaiből egy bőrgyógyászt meglátodathatsz:) javaslom inkább a magán rendelőket. Nekem az segített igazán:)

21,L

2011. jan. 24. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:

dehát erre van a kozmetikus! ő erre a munkára hivatott, amiben benne van az arckezelés is. sztem menj el, kitisztítja neked szépen, és utána vegyél clean & clears citromfű kivonatos MINDENNAP (ez legyen ráírva) használható arcradírt.(világoszöld csomagolása van, rossmannban, dm-ben lehet kapni kb egy ezresért) Ezzel minden reggel és este megradírozod az arcod és a mitesszerek csökkenek. a sok kicsi pöttyök azért vannak az orrodon, meg az álladon, mert tágpórusú vagy valószínűleg, és a por és egyéb szennyező anyag oda beszorul, majd ugye elfertőződik és ebből lesz a patti.

ajánlom még egyébként neked a Dalacin zsíros bőrre való oldat felírását a háziorvossal(simán felírják, és ez olyan 1500ft, elöli a bacikat és ha nyomkodnád magadnak a pattanásokat vagy mitesszereket, és az begyullad vagy nagyon ég, vagy bepirosodik, akkor ezzel ha bekened, pár óra és lehalványítja a bőrödön a pirosságot, aztán mégegyszeri bekenés után el is tűnik. rendszeres használatával pedig szemmel láthatóan csökkenek a mitesszereid és a patt.-ok.)

én is ezeket használom, ezért tudom neked ajánlani.

szerencsére én már nem vagyok úgy kipattogva, inkább csak mitesszeres a bőröm. 19L

2011. jan. 24. 15:37
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. jan. 24. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Drága kérdező és válaszolók!

A probléma az h sokan 1 alkalomtól várják a csodát. Mivel a pattanások és miteszerek a túlzott faggyúmirigyműködés miatt alakulnak ki, ezért telnek meg a pórusok. Ezen úgy lehet segíteni ha RENDSZERESEN kinyomkodják ezeket + nem bolti zsíros, rossz minőségű, olcsó nem tom milyen krémeket használtok. Nézzetek csak utána neten miből készülnek azok a krémek...

Mivel a pórusok a túlzott faggyúmirigyműködés miatt újra megtelnek hiába lettek kinyomva. De ha olyan krémet használtok ami szabályozza a faggyútermelést + rendszeresen ,,ki vannak ürítve" a pórusok, akkor nem lesz csúnya az arcotok....

Az hogy idézem ,, qvára fáj" sajnos ilyen, főleg ha nagyon sok van...

www.ilcsi.com

Akit nagyon érdekel olvasgassa.

Jah és ha létezik olyan bolti krém ami jó a pattanásokra, ráncokra, narancsbőrre és mindenre akkor miért van az h pesten egy utcában minimum 3 kozmetikust találnék ha akarnék... Miből élnek meg.

Nem lehet az hogy ma jelenleg az euban a szépítészeti krémeket, festékeket stb. ellenőrzik a legkevésbé? Ezért lehet egy dmben minimum 100 féle krémet megtalálni... Honnan tudjad melyik jó? Megmondom, egyik sem az!

Lehet nyugodtan támadni. De előbb nézzetek utána mennyi bűntetést kapott pl. az avon a krémjei miatt. Vagy hogy miből készül az összes Nivea krém már vagy 60 éve.. Vazelinből...

Üdv

2011. jan. 25. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!