Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! 14 éves vagyok 75/b...

Pasik! 14 éves vagyok 75/b mellméret formás fenék és 50 kg és a maggaságom 164. Ez megfelelő alak szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 20:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
85%

éretlen kis pisis vagy,de majd felnősz,ne aggódj:)

csak vigyázz,hogy ne legyen belőled kis k*rva,mert az általában az ilyen flegma stílusnál,és a hasonló ajánlgatós kérdéseknél indul.

És nem való még "pasi",nem a korod miatt,hanem a stílusod miatt.

18/L

2010. aug. 2. 19:04
 22/24 anonim ***** válasza:
Jééé,hogy lehettek ilyen köcsögök.? -.-" ő csak megkérdezte! ti má egyből bekapjátok!!! szánalmasak az ilyenek akkor mér válaszoltok egyáltalán??!! szerintem pont jó az alakod!
2012. febr. 23. 19:40
 23/24 Kh.Ádám válasza:
Hát így látatlanba nem tűnik olyan rossznak de kép nem lenne rossz ha megdobnál eggyel megköszönném :D!
2012. máj. 29. 14:39
 24/24 anonim ***** válasza:
fiatal vagy még és tudatlan, de ne aggódj a méreteid miatt, ha meg tényleg leszarod akkor csináld rendesen és légy elégedett önmagaddal
2013. jan. 3. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!