Pasik! 14 éves vagyok 75/b mellméret formás fenék és 50 kg és a maggaságom 164. Ez megfelelő alak szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 20:29
2/24 anonim válasza:
küldj egy aktképet priviben és megmondom.
4/24 anonim válasza:
14 évesen ne pasikat kérdezz hanem fiúkat.Kislány vagy még te hozzájuk. De amúgy jó lehet.Képpel többet tudnánk mondani.
6/24 anonim válasza:
Bomba csaj lehetsz! Megnéznék egy képet rolad:)..
7/24 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy hogy nézel ki, ha nem tudsz bánni a saját testeddel. Akkor veszett ügy az egész, hiába nézel ki jól.
8/24 anonim válasza:
14 évesen nem ilyennel kéne foglalkoznod. túl sok tv-t néztél azt hiszem :/
9/24 Beviz Elek válasza:
A volt bnőm 170 volt, 46 kg és nagyobb mellek és 17éves. Nekem ő volt a tökéletes.
19/f
10/24 A kérdező kommentje:
figyu...nem azt kérdeztem hogy ki a tökéletes nektek hanem azt h ahhoz képest az jó alak vagy van még mit tornázzam vagy ilyesmi...És nem reklámozom magam b+ és nem nézek túl sok tv-t...értve vagyok?
2010. márc. 16. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!