Ha 2 hónapon át heti 1x szolizok az már jó színt ad? Vagy több kell? 2 hónap alatt
Figyelt kérdés
Általánosságban.2015. okt. 4. 19:21
1/3 anonim válasza:
Azt ajanlom,hogy kezd el mondjuk 5perccel(vahy nem tudom melyik bortipusba tarzozol) utana folyamatosan noveld a pwrcek szamat. Az elejen jarj gyakrabban szoliba,inkabb heti kétszer, es mire meglesz a kivant bőrszin,utana mar eleg lesz heti egyszer jarni csak. Igy nem dog kikopni a szined.
2/3 anonim válasza:
Bocsi a helyesirasert,te jo Eg:D most latom,hogy irtam :D
3/3 A kérdező kommentje:
Nyár előtt szoktam szolizni, de ilyenkorra mindig hófehérke vagyok és már nem is emlékszem mennyi idő kellett a színemnek stb :D
Első néhány alkalommal 6 percre szoktam menni, aztán 8, később több is lehet.
Vegyünk egyébként átlagos típusnak (amúgy én sem tudom milyen vagyok:D) mennyi idő kellhet hogy legyen egy jó színem ilyen tempóval? 2 hónap után már meglátszik?
2015. okt. 6. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!