Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az lenne a problémám hogy...

Az lenne a problémám hogy anno ballagásomra csináltattam műkörmöt, aztán 1 hónap után leszedtem. Azóta egy jó pár körömerősítőt próbáltam, de egyik sem volt jó. Ötletek? 15/L

Figyelt kérdés

2015. szept. 15. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos, javaslom hogy ne a legolcsóbb drogériás terméket vedd meg. Én jelenleg az Oriflame The one Nail hardener lakkját használom és imádom, tényleg működik. Az Avon 5 in 1 nail hardener-jét is kipróbáltam és habár bevált elég sűrű volt az állaga ami nagyon zavart. Az is fontos, hogy hetente legalább háromszor használd.

Nekem egyszer volt valami körömfertőzésem, utána elég gyenge volt a körmöm, nekem az segített, hogy a fehér részt eléggé visszavágtam, 2-3 millimétert hagytam csak és az újonnan kinőtt körmöm az erősítőket használva, tényleg erős volt. Remélem tudtam segíteni :)

2015. szept. 15. 17:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2015. szept. 15. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Várd meg, míg lenő. Ha magadnak szedted le, akkor te tetted tönkre a körmöd.
2015. szept. 15. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!