Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minden molett lány fogyókúrázn...

Minden molett lány fogyókúrázni akar? :- (

Figyelt kérdés

Nincs olyan, aki - ha amúgy egészséges - tudja szépnek látni magát a plusz kilókkal?

26/F

2015. szept. 23. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Akinek van esze, és egészséges akar a későbbiekben is maradni, az inkább fogyókúrázik. A problémák nem most, hanem később fognak jelentkezni.

De nyugi, hazánk az egyik legelhízottabb ország Európában, csak nézz szét az utcákon és máris találsz magadnak megfelelő hölgyet! :)

2015. szept. 23. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Akarni akar, csak nem tud.

Ezert van annyi kover csaj.

2015. szept. 23. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Aki egészséges és szép akar lenni az igen, fogyni is akar. Mert olyan nincs hogy elhízott de amúgy egészséges.
2015. szept. 23. 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Biztosan nem.

Nem mindenkit érdekel a külseje.

Mondjuk nekem a molett az nem a kövéret jelenti. Úgyhogy szerintem moletten is lehet valaki szép.

2015. szept. 23. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
A molett azt jelenti hogy kover, csak szepen mondva.
2015. szept. 23. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
Aki molett, az nem sokáig marad egészséges, pláne, hogy idővel többnyire csak rakódik a súly.
2015. szept. 23. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdés mit értesz moletten. 168/68-al én pl kiegyeznék simán, pedig lenne aki szerint az már kövér.
2015. szept. 23. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!