Fiúk! Melyiket "viselitek el" egy lányon, a rúzst vagy a szájfényt? Akár csóknál zavar titeket? Egyáltalán szeretitek vagy nem ha egy lány sminkeli magát?
Szeretem és szoktam is magam sminkelni, az alkalomnak megfelelően.Lesz majd randim, eddig is kifestettem magam ha mentem, szolidan természetes színekkel (így ne üvöltő piros rúzsra gondoljatok). Csak nem tudom rúzst vagy szájfényt használjak inkább, mindkettőből van szolid természetes szín, mindkettőnek más az előnye és hátránya. A cuccaim illatával nincs gond, vagy nincs nekik vagy enyhe és kellemes (arra figyelek ne avas büdös sminkcuccot vegyek). Nyilván minden pasi másképp gondolja, jó lenne általánosságban tudni, mert eszembe jutott régen egy srác ismerősöm mondta utálkozva mennyire utálja a rúzst jobb szereti a természetességet (de pont ez az, lehet szépen természetesnek tűnővel sminkelni, és nem minden természetes dolog szép, a szem alatti karikák pl. nem).
Bocs mert hosszú lett, köszi annak aki válaszol!
Kárörvendők, gúnyolódók kíméljenek!
Előzőnek:
mikor 8.-os általános iskolás voltam, én se értettem pl. mi az a szájfény és minek, mikor ők már akkor kenték magukat golyós mű illatúval(én még nem), megkérdeztem akkori osztálytárnőmet, azt mondta azért hogy tetsszen a fiúknak, mondtam jó' van, ahhoz képest akadnak fiúk akik ódzkodnak.
Mint írtam, szeretek sminkelni, kihangsúlyozni ízlésesen ami előnyös rajtam, szebbnek érzem magam tőle és nőiesnek, hozzáad önbizalmat. Persze csak ha olyan alkalom van, lehet ez buli, baráti összejövetel, randi. Ilyenkor az ember szeretné a legjobbat kihozni magából, főleg ha pasiról van szó, jól sikerüljön az első benyomás, kell az önbizalom. :))
Nem feltétlen ez kell hozzá, de jól érzem magam tőle. Ha lemegyek a sarki boltba vagy találkozom egy barátnőmmel, nem sminkelek, nem vagyok az a típus aki ne merne megjelenni smink nélkül is.
Azt kérded minek ha a barátommal vagyok. Írtam azt is hogy lesz randim, tehát nincs most senkim, keresgélek, az illetővel első randin nem tilos, ugye? Bár akkor is tettem fel mikor volt valakim és épp találkoztam vele. Szeretnék tetszeni, vagy még jobban tetszeni.
Szeretek rúzsozni meg szájfényezni is, szép lesz tőle a szám.
A rúzs úgyis lejön evés-ivásnál :)), vagy ha attól nem akkor a csóktól, nekem csak eltűnt, nem kentem szét senkin. ;)) (Hacsak nem erős színről van szó, olyannal nem próbáltam).
De vannak evés-ivás ill. csókálló, tartós rúzsok, csak sajnos szárítanak.
Az érdekelt volna a látvány hogy egy nő épp viseli vagy csóknál az érzés zavaró-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!