Fiúk! (akár lányok is) Számotokra ez a lány vonzó?
Figyelt kérdés
Vonzó számotokra? Mi a véleményetek a külsejéről?
(Igen, tudom, hogy ő egy színésznő, de kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak róla)
2012. okt. 20. 18:16
1/34 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.Az teste számomra tökéletes.Helyes nő lehet
F19
3/34 anonim válasza:
Fiú vagyok, és nekem nagyon tetszik ez a lány! :) Nagyon szép! :)
6/34 anonim válasza:
szép nagyon!
sok filmet láttam,van benne vmi egyedi
7/34 anonim válasza:
Pont ez a képe nem annyira jó, de amúgy gyönyörű lány.
8/34 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem a fiúknak ő bejön. Nem azért, mert olyan kimagaslóan szép, hanem azért, mert természetes és különleges. Nem a megszokott mű nő és ez szerintem nyerő a fiúknál, mert ritka. Ezenkívül, ha az ember ránéz a kedvesség és ártatlanság sugárzik belőle.
9/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ha nem gond, akkor néhány szóban indokolnátok is, hogy mi tetszik benne és mi nem?
2012. okt. 20. 18:25
10/34 anonim válasza:
Arcra nem rossz, lehet fel tudna venni egy olyan művészetisulis-típusú ruhát, hogy aszondjam szép, de testre olyan semmilyenke, nem az esetem. De legalább egyik véglet felé sem hajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!