Fiúk! (akár lányok is) Számotokra ez a lány vonzó?
Vonzó számotokra? Mi a véleményetek a külsejéről?
(Igen, tudom, hogy ő egy színésznő, de kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak róla)
Őszintén?
A Romániai Drakula filmekben látni ilyen hulla színű nőket, az ilyen személyiség már lecsengett a 15. században, akkor volt divat a hullafehérség
A vöröshaj se szép szerintem
Nem mozgat meg abszolúte, maradok a mai barna bőr/hajszínnél
20/F
milyen jó, hogy többségben lányok válaszoltak erre a kérdésre
egyébként ronda, és nem kicsit
az, hogy taszító, nem elég kifejező arra, amit érzek
19f
ma 03:21
Te biztos gyönyörű vagy! :D
9:59
az, hogy én hogy nézek ki, az mit számít? attól még lehet objektív véleményem, nem?
érdekes ez egész
ha valakinek nem tetszik, mindjárt csípős megjegyzéseket kap
miért kell, hogy egy nő mindenkinek tetsszen, hadd legyen más véleményen már valaki
másrészt meg, kérdező, miért fontos neked, hogy mekkorának tartjuk a combját, meg a testméreteit, alakját? ez befolyásol téged valamiben? neked tetszik, sokaknak tetszik, néhány embernek nem (ezek a tetszikelők szerinte menjenek a fenébe), nem sok értelmét látom az ilyen kérdéseknek
hacsak
valaki nem mondta a kérdezőnek, hogy nagyon hasonlít, vagy olyan az alakja, és most itt próbálja lemérni, hogy ő maga jó nő-e
ami szintén hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!