20 éves lány vagyok. Igazából a párommal babát szeretnénk, de mivel az elmúlt időszakban nem igazán akar sikerülni, úgy döntöttem, kicsit szeretnék alakítani magamon. Hogyan?
A súlyommal sem vagyok kibekulve, a kinezetemmel sem, a hajammal, szemöldökommel sem, semmivel. Kicsit elhanyagoltam magam a sok munka mellett. Hogyan lehetnék újra jó nő? Hogy álljak neki a valtoztatasnak? Szeretnék a páromnak is újat mutatni ezzel. Szeretnék újra vonzó lenni.
Na meg persze remélem így ha talán fogyok egy kicsit, és mással foglalkozom majd, könnyebben sikerül majd.
Jól gondolod, de ezekből igazából a súlyra kell odafigyelni. A többi kisebb probléma, könnyebb rendbetenni. Menjél el orvoshoz, és együtt szedjetek össze egy rendes diétát + edzést.
Ne kezdjél divatdiétába, mert azzal inkább hízni lehet.
Semmiképp sem szeretnék sztardietakba kezdeni, sosem láttam értelmét...:)
Fontosabb az, hogy sikerüljön a baba, de az megfontosabb hogy egészséges legyen, velünk együtt :)
Nem is ezen van a hangsúly....
Hanem azon,hogy addig amíg nem sikerül a baba, szeretném elterelni a figyelmem, és arra gondoltam kezdesnek ez megteszi....
Senki sem mondta azt hogy a szép szemöldök miatt fog sikerülni.....
Igen: ezért mondom én is, hogy nyugodtan tedd rendbe magad, és egy ideig ne legyen központi kérdés a gyerek.
Hallottam olyanról is, hogy egy párt csak a havi vérzés idején engedtek össze a szülők, hogy ne legyen gyerek.
Később viszont sehogy se jött össze a gyerek... akkor tanácsolták, hogy próbálják megint havi vérzés idején.
Akkor összejött.
Ne egyél este 6 után, hanyagold a fehér lisztes termékeket és a cukrot. Emellett sportolj valamit. Leginkább ezt tudom ajánlani a súlyodra. Esetleg próbáld ki ezt a kókuszzsír+kávé+vaj turmixot.
Menj el kozmetikushoz és fodrászhoz, ők segítenek a külsőd megváltoztatásában.
A ruhatáradról nem írtál semmit de ha az sem okés, csak 1-2 új ruhadarabot kell beszerezned amiket tudsz kombinálni egymással ill. a régiekkel.
Én a helyedben (anélkül hogy a párom tudna róla) vennék egy szép ruhát, egy nap mennék el fodrászhoz és kozmetikushoz és este meglepném a párom az új külsővel és szerveznék egy közös programot is.
Ne görcsöljetek rá a baba témára mert az csak elrontja az egészet. Ne ezen legyen a hangsúly, hanem a párkapcsolatotokon. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!