18 éves lány vagyok, és semmi mellem nincs, szó szerint. Kétségbe vagyok esve. Nőhet még? Vagy tehetek valamit, hogy megnőjön?
23 éves korig nőhet, fogamzásgátló hathat rá, de nem 100%. Én totál elfogadtam magam így. És az eddigi párjaim is szerettek így. De mind a popsit szerették jobban ami nekem van. Amugy pszihés betegséget okoz az elégedetlenség a mellel, akik emiatt csináltatják meg, kivirulnak. Van pár ismerősöm aki megcsináltatta. De én csak szülés után tenném.
23l
Köszönöm a válaszokat
Második válaszolónak: Azért mert minden pasinak a mellméret számít, sajnos.
Ez hülyeség:)
Nem kell feltétlen D-s vagy C-s mell ahhoz hogy bejöjj a fiúknak.
Többet számítsz szerintem az arc, a haj és az alak.
Remélem igazad van:)
Hát nekem alig van A-s méretem, abból is a létező legkisebbet kell, hogy megvegyem, tehát na xD
Igazad van, minden pasinak a mellméret számít. És vannak. akik a kicsit szeretik vagy a közepest, semmiképp sem nagyot. És nem kevesen vannak. Én is a kisebbet szeretem.
32F
Ismered ezt a színésznőt? Biztos neki se volt még soha pasija, mert kicsi a melle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!