Fiúk nektek milyen lányok jönnek be? Mi az ideállotok?
Figyelt kérdés
Magasság
Testalkat (pl.mell,fenék,csípő,derék...)
Haj (szín,hossz,göndör vagy egyenes...)
Öltözködése,stílusa stb
2010. márc. 12. 19:44
1/4 anonim válasza:
Magasság: mivel magas vagyok ezért 165 és 180 közt legyen
testalkat: ne legyen gebe, a mell nem számít (azért legyen), kerek fenék (ez nagyon fontos)
haj: igazából mindegy, de a vörösre és a feketére gerjedek
továbbá legyen sportos, laza és vagány
2/4 anonim válasza:
170 cm.-től magasabb, vékony testalkat, szép, formás láb és lábfej, vörös vagy fekete haj, átlagos öltözék.
3/4 anonim válasza:
Max 170 cm (az alacsonyabb nők szerintem sokkal nőiesebbek), hasa legyen lapos, amúgy legyen mit fogni rajta, főleg csípőben, combban. Én szeretem a nagy mellett, nem tagadom. Hajszín mindegy, bár mostanában a ribik mind feketék. Félhosszú legyen és frizurája legyen, ne csak úgy lógjon. Öltözködés: ne tucat, ne csőgatya, ne converse, inkább a nőiesebb, elegánsabb stílus jön be.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!