Hkhjklélé kérdése:
Milyen csajok jönnek be a cica babák vagy az átlagosabb lányok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 17:47
2/11 anonim válasza:
A 3. típus, akiből nincsenek tucatszámra és nem minden 3-4. sétál velem szembe..
4/11 anonim válasza:
ownerg*ci,te lány vagy:P
Amúgy én is lány vgyok,de úgy vettem észre hogy nagyon vegyes. A normálisabb férfiak már inkább a normális,egyszerűbb de mégis szép-et szeretik. kevés smink, barna hosszú haj, a magasság tök m1, a stílus meg nem túl hivagató.De egyén válogatja
5/11 anonim válasza:
itt tuti a cicababákor fogja irni minden pasi,és ezértis van az hogy a normális lkányoknak nincs barátjuk..L/14
6/11 anonim válasza:
17:55 ~ Te kis szemfüles :$ :D
7/11 A kérdező kommentje:
túl jol kell kinézned h legyen valakid
2011. szept. 12. 18:20
8/11 A kérdező kommentje:
mostanában mindenki ugyan úgy néz ki:D
2011. szept. 12. 18:21
9/11 anonim válasza:
Eleve nemcsak ez a két kategória létezik, de amúgy korosztályfüggő. A tizenévesek inkább a plázamacskákra hajtanak, de olyan 20 éves koruk után sokat javul az ízlésük.:D
10/11 A kérdező kommentje:
[link] szerintem itt jó csajok vannak vagy ök már túl sok?
2011. szept. 12. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!