Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tényleg csak a...

Fiúk! Nektek tényleg csak a rövid lábú csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
Nekem eléggé hosszú lábam van.. Nem is bánom,csak ha bármien pasit megkérdezünk,Mindegyik a rövid lában szereti... Nektek melyik tetszik jobban? 15L
2011. okt. 15. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez olyan HÜLYESÉG. Már elnézést. Idősödsz pár évet (na meg a srácok is...), és rájössz, hogy ez nem így működik. Anno nálunk is mondogattak a srácok minden hülyeséget, hogy A nőnek pl. a tökéletes lábméret a 36os, meg mit tudom én, és egyik se ez alapján választott lányt. Nem ezen múlik. Az egy dolog, hogy általában mindenkinek van egy 'típus', aki neki jobban tetszik, de emellett a lényeg a kölcsönös szimpátia, úgyis azon áll vagy bukik minden. A lényeg az összhatás, nem olyan apróságok, minthogy a jobb szemed nagyobb, mint a bal, vagy hogy van egy kis pocid, vagy hogy rövidek v hosszúak-e a lábaid...
2011. okt. 15. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Van amelyiknek ez tetszik jobban, van amelyiknek az... Nem lehet általánosan ráhúzni a fiúkra, hogy nekik csak a rövid lábú, szőke hajú, pisze orrú lányok jönnek be. :D Örülj neki, hogy hosszú lábad van... szerintem egy hosszú lábú lány sokkal csinosabb és arányosabb, a rövid lábúaknak elég aránytalan, fura alakjuk szokott lenni SZERINTEM. Ők is lehetnek szépek persze.
2011. okt. 15. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:

ezt meg honnan vetted?:-)

ha arányosan van valakinek hosszú lába,akkor az még szebb is,mint a rövid.

2011. okt. 15. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem a lábon múlik sokkal inkább az arcon és az összhatáson !
2011. okt. 15. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem hosszú vékony lábaim vannak, meg vagyok velük elégedve. Szerintem sokkal sexysebb mint a rövid láb. ;) Amúgy teljesen egyet értek az előttem szólókkal, nem ezen múlik
2011. okt. 22. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!