Lányok! Mi a véleményetek, mit gondoltok olyan fiúról, akinek nem jönnek be a csupasz csajok, csak a természetes? Pl. Ez kiderülne az épp aktuális friss pasidról, vagy akivel még csak randizgatsz?
Hát én még örülnék is neki hogy leglább nem várja el hogy mindig koppra szörtelen legyek :D Persze magamtól leszörteleníteném magan, mert az hogy én hogy érzem magam jól fontosabb lenne a barátom véleményénél, esetleg az hogy intimben nem teljesen hanem fazonra.
Szóval érdekesnek találnám, de örülnék neki.
és akkor mi van ha úgy szereti? kitör a 3. világháború? -.-' ez most olyan, hogy "mit gondoltok egy olyan fiúról, akinek nem jön be a vaníliafagyi, hanem a csokit szereti?" -.-'
egyébként nekem nem férne bele, de ez egyéni dolog, mert én pl nem tudom elviselni magamon a szőrt. de vannak lehet olyan lányok, akiknek meg ez tetszik. izlések és pofonok. :D
Így már érte:)
Én is úgy olvasom,hogy most a teljesen csupasz a nyerő mindkét nemnél,én rosszul lennék tőle,de a teljesen bozontot sem csípem,úgyhogy azért a fazont gyantázom,a férjemet meg ki is röhögném csupasz szerszámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!