Nőtársak, akiknek bejönnek a mackósabb pasik, elmondanátok miért jönnek be?
Mostanában sok mackós kérdést látok itt fent, és sok nő írja hogy nekik ez pont bejön.
Én nem tudom mit gondoljak, udvarol nekem most egy mackós pasi, kedves de nem tartom vonzónak. Ti akik vonzónak látjátok mit láttok benne vonzónak? Tapasztalataitokat osszátok meg velem légyszíves.
22/N
Nálam abszolút nem elsődleges szempont atestalkat,volt már mindenféle barátom. A lényeg,hogy a kisugárzása megfogjon.Na de ,hogy a kérdésre válaszoljak: a mackós testalkatban az a vonzó,hogy nem egy hájtenger,de hozzá lehet bujni,biztonságban érzi magát az ember egy nagyobb test mellett.
De mint megmondták a "bölcsek" izlések,és pofonok:) Ha tenm tartod vonzónak,nem fog senki "meggyőzni",és nincs is rá szükség,keress olyat akihez vonzódsz.:)
Nekem is, talán a biztonságérzet. Az ilyen testalkatúak általában nyugodtabbak is, nem ritkán viccesek is.
A hájas viszont kizárva! Bocsi.
Minden mackós típusúnak nagy szíve van...ez igaz =)
és biztonságban érezheted magad mellette, mert biztos kiáll melletted...és van elég ereje megvédeni téged =)
amúgy meg azért is jobb, mert szívesebben ölelgetek egy puha macis férfit, mint egy csontkollekciót =)
Imádom a nagydarab férfiakat:D Életem első kapcsolata, ami 3 évig tartott, egy 198 centiméteres férfivel volt..ahw:D Hogy miért? Hm..talán tényleg a biztonságérzet..ahj, nem is tudom:D
N/152cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!