Nagyon pirinyók a melleim. Hogyan tudnám ezt elfogadni?
Figyelt kérdés
Szóval. Lassan betöltöm a 14-et és nagyon-nagyon picik a melleim. Alig kezdtek el fejlődni. És ezt nagyon szégyellem. Az osztályomban a tízen akárhány lány közül már mindenkinek kifejlett mellei vannak,csak nekem nem.És még az alsóbb osztályos lányok (5.,6.) is sokkal fejlettebbek. Ja és csak én vagyok az (egy két embert kivéve) aki nem menstruál még. Ez is rossz. Hogyan tudnék "megbarátkozni" a saját testemmel? Amúgy sincs sok önbizalmam így meg végképp. Ráadásul kb. egy éve nagyon beütöttem a bal mellem,és úgy látom mintha nem fejlődne az ütés miatt,mert kisebb,de nagyon sokkal.Ez lehetséges? Kérlek adjatok tanácsot és tippet,valamint kérlek segítsetek! Köszönöm szépen,előre is mindenkinek!2008. szept. 8. 19:12
11/11 anonim válasza:
kessobben ersz mint a tobbiek ...ezel semi gond nincs....valakinek hamarabb elkezd nolni..valakinek kesobb....viszont vannak akiknek gyorsabban nol...szoval meg lehet h le is hagyod oket :P sose lehet tudni....es attol mert beutotted nem alhat le a fejlodesbe...valamint serdulokorban szinte senkinek sem egyforma meretuek a mellei...valakinek ez idovel egyformara formalodik magatol es van akinek igy marad(amugy nekem se egyforma,de ez normalis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!