Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek magammal elégedett?

Hogyan legyek magammal elégedett?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.Nagyon elégedetlen vagyok magammal,legfőképp a kövérségem és az alacsonyságom miatt.170cm vagyok,erős testalkatú kb. 95-100kg (mikor hogy).heti 4x járok konditerembe,de fogyni nem fogyok,hiába diétázok hónapok óta,inkább az izomzatom nő és ezzel csak hízok.(fogyni és izmosodni egyszerre nem könnyű ugyebár) Az utóbbi időben már nem csak a mérleg hanem a mérőszalag is az ellenségemmé vált,mivel évek óta egy centit sem nőttem.A lányok körében elég népszerű vagyok,sokat bókokat kapok,de a gátlásaim miatt nem merek senkihez se komolyan közeledni,a barátaim emiatt már lassan azt hiszik hogy meleg vagyok.Mit tegyek?
2015. szept. 6. 16:01
 1/1 anonim válasza:
fogadd el magad olyannak amilyen vagy :) tudom hogy ez nehéz lehet neked, de ha a fogyás nem sikerült akkor ne kínozd magad tovább, vagy esetleg próbálhatsz más módszereket is a fogyásra. De az is lehet hogy csak több kitartásra lenne még szükséged, mert ha már izmosodni izmosodtál, akkor lehet hogy a fogyás is jönni fog előbb-utóbb. És a legfontosabb, hogy amíg ez az egészségedre nincs kihatással a súlyod, addig ne érdekeljen hogy mit gondolnak rólad mások, csak érezd jól magad a bőrödbe, úgy ahogy vagy. Barátkozz össze magaddal :)
2015. szept. 6. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!