Mennyire számítanak a külsőségek? Személy szerint nekem nem önmagammal van gondom, mert elégedett vagyok magammal, arányos testalkatú vagyok, vékony (nem csontos), viszont alacsony. Milyen befolyása lehet a magasságomnak a leendő párkapcsolataimra?
Sokszor érzem úgy, hogy igen, ezzel a sráccal összejönnék, de mégis mást választanak. Senki nem mondja, hogy baj lenne velem, egészséges vagyok (drogok, cigi, kicsapongások nélkül élek, nem vagyok maradi és magabiztos vagyok, de betartom a határokat) - én sem érzem, ezért kérdeztem másokat - "cukinak" tartanak, mégsem találok magamnak párt. Ezért gondoltam már utolsók között a magasságomra.
Nem szokásom extra magas pasikat kinézni, de jelen esetben 30 cm körüli "szintmagasságról" lenne szó. Nem szeretném elrontani :(
(157 cm vagyok.)
Hány éves vagy? Még nőhetsz is :)
Amúgy örülnék neked nagyon,bárcsak :) 163-165 centi magas vagyok! Egy lánynál nem számít a magasság szerintem! Egy fiúnál annál inkább! Képzeld el nálam mi a helyzet! Elég nehezen találok olyan csajszit, aki magasságban is hozzám illene :S:) Amúgy 17 éves vagyok, 170-172 cm talán leszek, annyi szeretnék!:)
Nőni remélhetőleg növök még, de egyelőre ez "visszatart" :)
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!