Greta15 kérdése:
Hogyan lehet hasról fogyni diéta nélül?
Figyelt kérdés
Jó napot! 15 éves, 167 cm és 51 kg lány vagyok. Állítolag ez ideális testsúly a koromhoz, magasságomhoz képest, de van egy kis pocakom. Lapos hasat szeretnék tudnátok valami tanácsot adni, hogyan tudnák hasról fogyni gyorsan, diétázás nélkül. Futásra pedig suli mellett nemigen van időm...Mit tegyek? :)2015. szept. 4. 15:58
1/7 anonim válasza:
Valamelyiket muszáj, nem létezik csodamódszer. Amúgy a súlyod tényleg rendben van, szóval sportolnod kéne, mert lehet nem vagy elég izmos. Azért van hasad. Sportolj!
2/7 A kérdező kommentje:
Mit sportoljak? Van valami tanácsotok? Mert nem nagyon akad rá időm....
2015. szept. 4. 16:05
3/7 A kérdező kommentje:
A felülések segítenének? Mert valahol azt írták, hogy csak az izmokat erősítik de a felettük levő zsírréteget mégjobban kinyomják és nagyobb lesz tőle a has... ez igaz?
2015. szept. 4. 16:09
5/7 anonim válasza:
hulye vagy előző?plasztika? 51 kg azt simán lehet lapos ha nem eszel annyi édességet és tornázol valamit..
és még azt mondják én érettnek nézek ki mikor 15 évesen magasabbak és stb..
én 163-5 cm vagyok és 47 kg nő 30 éves..ez oké?
6/7 A kérdező kommentje:
milyen tornát javasoltok? hát köszi plasztika biztosan nem! azért még nem vagyok akkora hülye.... de azért köszi a válaszokat :)
2015. szept. 4. 18:22
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!